Selecteer een pagina

Van appelsorbet tot watermeloenijs en semifreddo in allerlei smaken.

Voor de echte liefhebbers maakt het jaargetijde natuurlijk niet uit. Maar met de zomer voor de deur is het voorjaar een prima moment om te leren hoe je zelf ijs maakt. En natuurlijk wordt er ook uitgebreid geproefd van deze heerlijke lekkernij!

We beginnen de middag eerst met koffie/thee en iets lekkers. Daarna geeft de docente uitleg over de bereiding en de diverse methodes waarmee je ijs kunt maken en presenteren. Er worden verschillende soorten ijs gemaakt van waterijs tot roomijs en alles wat daar tussen in zit.
Bijzonder fris is de appelcider sorbet, maar ook de gluhweinsorbet smaakt heel bijzonder.
Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de verkrijgbaarheid van de ingrediënten, maar we proberen altijd zoveel mogelijk verschillende en verrassende smaken de revue te laten passeren.
De middag eindigt met proefrondes waarna bepaald wordt wat  het lekkerste ijs is!

Kosten € 29,50 p.p.
Minimaal 8 personen

De eerstvolgende open workshop is 17 juli, daarna kunt u aanschuiven op 13 en 30 augustus

 

Routebeschrijving klik hier